24.8 C
Port-au-Prince
sâmbătă, 28 ianuarie 2023
AcasăHaitiAlertă roșie. Un cutremur de 7,2 pe scara Richter a lovit Haiti....

Alertă roșie. Un cutremur de 7,2 pe scara Richter a lovit Haiti. Țipete, haos, clădiri prăbușite, morți şi răniţi.

-

Un cutremur puternic cu magnitudinea 7,2 a lovit Haiti sâmbătă, 14 august, la 150 de kilometri vest de capitala statului Haiti, Port-au-Prince. A fost emisă alerta roșie pentru zonele afectate.

Seismul cu magnitudinea de 7,2 pe scara Richter s-a produs în jurul orei locale 8:30. Potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) cutremurul a avut loc la o adâncime la 10 kilometri, autoritățile americane au emis alertă de tsunami în regiune.

Mii de oameni morți după ce un cutremur major a fost raportat mai devreme în apropierea regiunii Haiti

Jerry Chandler, directorul pentru protecția civilă din Haiti, a declarat: „Pot confirma că există decese, dar nu am încă un bilanț exact. Încă colectăm informații”. De asemenea US Geological Survey (USGS) a estimat că sunt „mii de decese” și „zeci de mii de răniți în comunitățile montane sărace”.

/evz.ro/alerta-rosie-emisa-dupa-ce-un-cutremur-de-72-pe-scara-richter-a-lovit-haiti-tipete-haos-cladiri-prabusite-morti-si-raniti-foto.html

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: