AcasăHaitiAlertă roșie. Un cutremur de 7,2 pe scara Richter a lovit Haiti....

Alertă roșie. Un cutremur de 7,2 pe scara Richter a lovit Haiti. Țipete, haos, clădiri prăbușite, morți şi răniţi.

-

Un cutremur puternic cu magnitudinea 7,2 a lovit Haiti sâmbătă, 14 august, la 150 de kilometri vest de capitala statului Haiti, Port-au-Prince. A fost emisă alerta roșie pentru zonele afectate.

Seismul cu magnitudinea de 7,2 pe scara Richter s-a produs în jurul orei locale 8:30. Potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) cutremurul a avut loc la o adâncime la 10 kilometri, autoritățile americane au emis alertă de tsunami în regiune.

Mii de oameni morți după ce un cutremur major a fost raportat mai devreme în apropierea regiunii Haiti

Jerry Chandler, directorul pentru protecția civilă din Haiti, a declarat: „Pot confirma că există decese, dar nu am încă un bilanț exact. Încă colectăm informații”. De asemenea US Geological Survey (USGS) a estimat că sunt „mii de decese” și „zeci de mii de răniți în comunitățile montane sărace”.

/evz.ro/alerta-rosie-emisa-dupa-ce-un-cutremur-de-72-pe-scara-richter-a-lovit-haiti-tipete-haos-cladiri-prabusite-morti-si-raniti-foto.html

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: